CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 25, 2008

....Episod 72....- Biarkan Ia tersimpan selamanya -

Salam'alaik...


Sesungguhnya... Aku susah nak marah... aku susah nak bingit... aku susah nak complaint... Selalunya... Aku terima jek... aku telan jek.. aku sabar jek... dan harap2 aku akan terus bersabar... dan terus terima.. terus kuatkan hati untuk teruskan semua ni... to serikandi : apa yang terjadi... its more than what you think... semua yang berlaku buat aku rasa ... cukup cukup lah tu.. jangan teruskan lagi... aku dah penat.. its not only about work... its more than that..

It is so unlike me to post something so direct and so personal macam ni .. but i cannot help it! ... how i wish things will be like how it was when i first came here... sekarang ni.. aku perlukan sesangat kak shefa dan kak farhanah .. kak amal dan kak haseenah ... aku rasa macam nak pekik kuat2 ... panggil diorang balik sini.. aku nak cerita semuanya kat diorang... Tapi... hakikatnya.. diorang dah tak ada lagi.. dan aku perlu selesaikannya sendiri... aku perlu belajar untuk fikir sendiri... atau

biarkan ia tersimpan selamanya dalam hati..

14 comments:

raihan said...

Salam,

Moga Allah swt tenang fikiran dan hati anti sesaat waktu kesusahan.

....

Dhuha_ainunnur said...

to raihan.. : Allahumma aamiin.. terima kasih ye atas doanya tu.. rasanya saya mcm selalu nampak awk comment.. boleh saya tau siapa awk?kalau awk tak keberatan nak bilang laa.

raihan said...

bila baca post-2 awak yg lama, teringat bila dulu saya pun kat luar negri(kerja). sedih juga rindu dgn keluarga. so bila ada problem pun takda sesiapa nak blg pun..kawan-2 semua kat singapore..

selalu ke? :-D saya orang biasa je..surf2 terjumpa blog awak..baca stories yg menarik.. ada email awak juga sekali ttg hadis..ingat tak?


-raihan

Dhuha_ainunnur said...

ouh gitu kesahnya.. saya rasa saya dah terdelete e-mail awklah.. afwan yee .. mungkin saya tak perasan e-mail tu dari 'org' sebenar, sebab saya ingat saya jawab soalan awak kat blog .. apa ye add e-mailnya?

Sharifah said...

"Oh why you look so sad
The tears are in your eyes
Come on and come to me now
Don’t be ashamed to cry
Let me see you through
Cause I’ve seen the dark side too

When the night falls on you
You don't know what to do
Nothing you confess
Could make me love you less

I’ll stand by you
I’ll stand by you
Won’t let nobody hurt you
I’ll stand by you

So if you're mad get mad
Don’t hold it all inside
Come on and talk to me now
Hey, what you got to hide
I get angry too
Well I’m a lot like you

When you're standing at the crossroads
And don't know which path to choose
Let me come along
Cause even if you're wrong

I’ll stand by you
I’ll stand by you
Won’t let nobody hurt you
I’ll stand by you
Take me in into you darkest hour
And I’ll never desert you
I’ll stand by you

And when, when the night falls on you, baby
You feeling all alone
You won't be on your own

I’ll stand by you
I’ll stand by you
Won’t let nobody hurt you
I’ll stand by you
Take me in into you darkest hour
And I’ll never desert you"


Here's a song especially dedicated to u my dear, Hope dat it brings a smile on ur face. :)

raihan said...

al kisah gitu lah..ye betul tu..awak dah jawab pun dekat blog..so tak ya lah jawab di email..you check ur email now ada ttg Al Quran..ah thats my email address...

Hamdillah awak selamat dari satu kemalangan..

Dhuha_ainunnur said...

hmm ... pasal quran? macam takde jek?

raihan said...

hmm? i emailed to ur hotmail..takda ke?

Dhuha_ainunnur said...

jabatan amal ke?

Dhuha_ainunnur said...

alamak macam takde jek.. hmm

raihan said...

hmm..sorry i sent to yahoo email ..hehe..dhuha_ tu..

jabatan amal?? tak sampai lah tahap tu.. :-D

raihan said...

hmm agaknya email add tu salah tak?

Dhuha_ainunnur said...

ouh ok .. dhuha_ainnur@yahoo.com betol ke?

raihan said...

dhuha_ainnur@yahoo.com is the email i sent to...tak dapat ke? agaknya dalam spam tak?