CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 22, 2008

.... Episod 71 .... - Jangan sibuk boleh tak ? -

Salam'alaik...

Malam ni saya terasa nak bebual macam biasa ... tanpa madah dan kata-kata indah .. hmm , saya baru balik dari markaz , ada pelancaran beberapa program untuk unit kerohanian . Sepanjang 3 minggu yang lepas.. saya sibuk sangat.. sibuk shooting ... sibuk buat itu.. sibuk buat ini.. sibuk buat macam-macam lah.. sebab tu hampir 3 minggu saya tak update blog sendiri .. ( sebab ada blog baru yang perlu di beri perhatian lebih ) ^_^".!


Kuliah pun dah mula.. rasa happy sangat. excited.. tak sabar nak blaja.. tak sabar nak pi skola... tak sabar nak uat studygroup.. tak sabar nak uat notes.. :D tapi tulah... sibuk sangat dengan aktiviti.. rasa rimas.. orang kata nak seribu daya taknak seribu dalih .. sebenarnya saya memang taknak buat apa2.. saya nak blaja jek.. tapi saya dah pun pilih untuk terima tugas tu.. bila saya dah terima maknanya saya redhalah kan.. bila dah redha tu kena lah buat seikhlas yang mungkin. Saya akan cuba buat yang termampu.. yang lain tu saya mintak maaflah pada ahli yang lain... kalau saya tak buat sesuatu kerja tu atau program..maknanya saya tak suka program tu.. kalau saya tak suka mati2 saya tak akan buat.

Saya letih! itu jek benda yang boleh saya cakap sekarang ni. Saya rasa muscle2 dalam badan saya ni macam ditarik2 macam gula tarik . pinggang ni pun rasa macam nak patah jek.. kaki ni dah rasa macam tak kuat nak berjalan.. ( mintak maaf laa over skit describe kepenatan ni ) tapi tu laa , hakikatnya saya letih sesangat . saya rindu team afy n impian yang pernah saya join dulu. Dulu , walaupun kerja saya banyak.. saya kena keluar selalu ..saya tetap pegi.. kalau sibuk saya lapangkan.. kalau sakit saya sihatkan.. tapi sekarang.. macam selalu sgt rasa sakit.. lemah.. haiz.. saya tak semangat langsung..

Jangan tanya saya kenapa.. sebab saya tak tau nak cakap apa.. saya rasa macam saya dah ' betray' niat utama saya datang negeri ni.. saya nak blaja... saya nak blaja sahaja! saya tak minat dengan apa yang saya buat sekarang ni. tapi saya dah pilih jalan ni.. jadi saya kena teruskan.. saya perlu habiskan apa yang saya dah mulakan ..

Saya selalu sangat sibuk... satu jek permintaan saya untuk diri saya sendiri... TOLONG JANGAN SIBUK BOLEH TAK?! -_-" saya letih laa

0 comments: